Karbasan İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Milli ve Manevi değerlere saygılı, günümüzün gerektirdiği ilmi yeterliliğe sahip, herkes tarafından örnek gösterilebilecek ahlaki değerlerine sahip şahsiyetli ve karakterli olgun insanlar yetiştirebilmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08.50 , Bitiş: 14:50
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: İlçe genelinde yapılan tüm sportif etkinliklerde başarılar alınmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2016 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları: Beyaz bayrak, Beslenme dostu okullar ve Okulum temiz projesi katılımı ve belgeleri vardır.

Telefon - 0276 5575059

WEB - https://karbasanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karbasan Mahallesi Selvi 3 Sokak No1 Karahallı/UŞAK

Öğretim Şekli :Normal / Tamgün

Yerleşim Yeri - 2014 yıl köy konumuna dönmüştür.2016 yıl sonu nüfus sayımına göre 1322 kişi yaşamaktadır

Adres - Karbasan Mahallesi Selvi 3 Sokak No1 Karahallı/UŞAK

Ulaşım Karahallı merkeze kadar minibüs, sonrasında özel araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 6 km olup il merkezine 68 km dir.